Σήμερα ξεκινήσαμε από την… παιδική χαρά δίπλα στο ξενοδοχείο.
Μετά πήγαμε στην Place Bellecour και συνεχίσαμε ως τη Vieux-Lyon και τον καθεδρικό ναό St. Jean.
Σειρά είχε η Place St. Paul αφού περπατήσαμε τα σοκάκια της παλιάς πόλης. Εκεί φάγαμε τη μεσημεριανή μας μπαγκέτα για να ανακτήσουμε δυνάμεις. Στείλαμε και τις carte postale στους συμμαθητές μας.
Μετά μας περίμενε το Μουσείο Beaux-Arts με τα καταπληκτικά του έργα. Και στη συνέχεια… ραντεβού με τον Chef Guillaume στο εργαστήρι βιολογικής σοκολάτας. Είδαμε πώς παρασκευάζεται, πώς φτιάχνονται τα διάφορα σχέδια και σχήματα και φυσικά δοκιμάσαμε από άσπρη σοκολάτα μέχρι 100% μαύρη!
Για τελευταίο δείπνο είχαμε κρατήσει ενα παραδοσιακό λυωνέζικο bouchon στο κέντρο της Vieux-Lyon.